Å vite om dianabol piller før du tar den

Vet om Dianabol piller før du velger den. Dianabol er en av de mest anabole steroider brukt av idrettsutøvere.

Hva er Dianabol

Dianabol er en av anabole steroider stoffer som er svært populære. Dianabol er en av anabole steroider stoffer relatert til mannlige kjønnshormoner. Dianabol er en slags steroid etter testosteron. I 60-tallet bruke utøvere Dianabol for å øke sin energi og atletisk ytelse. Dianabol er nyttig å stimulere muskelvekst.

Det finnes to typer nemlig Dianabol, Dianabol tabletter og injeksjon. Dianabol tabletter er de mest brukt av idrettsutøvere, tar de Dianabol før du gjør øvelser på helsestudio for å dra av en større narkotika absorpsjon og økt ytelse. Du bør imidlertid ta Dianabol i henhold til den anbefalte doseringen. Dianabol kan medføre androgene effekter som mannlige seksuelle egenskaper.

Dianabol piller dosering

vanligste dosen er 30-50 Mg per dag med Dianabol piller syklus for mellom 4-6 uker. Hvis du ikke har tatt Dianabol, ta 30-40 Mg, dette er dosen som er effektive for nybegynnere.

Dianabol piller bivirkninger

  • Hvis brukes over en dose, det kan skade leveren.
  • Ansikts huden er fet og akne.
  • Kan forårsake håravfall og skallethet hos menn.
  • Oppbevaring av vann på ansikt og hals.
  • Høyt blodtrykk.
  • Vokse kroppshår, dypere av stemme og utvidelse av klitoris kvinner.
  • Økte LDL Kolesterol.

Der hvor å kjøpe Dianabol

Dianabol er en av anabole steroider er veldig populært og kan brukes av både menn og kvinner. Mange idrettsutøvere og kunstnere bruker Dianabol for å støtte deres fysiske utseende. Dianabol kan forbedre energi, ytelse, og stimulere muskelvekst.

Nå online mange produsenter selger disse kosttilskudd. Du må huske at Dianabol piller pris ikke er billig. Du kan kjøpe Dianabol slankepiller på den offisielle nettsiden. Hvis du kjøper på offisielle hjemmeside kan du få Dianabol piller salg. I tillegg vil du være garantert at Dianabol du kjøper er ekte, ikke en replika. Du vil få en rabatt til spesialpris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>