A szoptatás és a mellimplantátumok: azok biztonságos?

Ön a programokban a szoptatás és a mell implantátumok? Tudnod kell, hogyan kell maradni a nagy nélkül zsíros természetesen.

Akkor lehet, hogy a szoptatást, ha az emlő implantátumok. Ez attól függ, hogy milyen típusú implantátumok elhelyezése az implantátumok, és ahogy a műtétet végeztünk. Lehet aggódni ezeket a vegyi anyagokat a mellimplantátumok majd keverjük össze az anyatejbe. Néhány mell implantátumok sóoldattal töltött vízzel. Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha a szilikon implantátumok, és megkérem, ha meg kell szoptatni.

potenciális probléma

Ha a mell sebészileg kibővített szilikon vagy sós implantátumok, a mellbimbó lehet többé vagy kevésbé érzékeny, mint a normális.

Miután szült, és a tej jön be, akkor lehet, hogy túlzó mell vérbőség. Ön is tapasztalja tőgygyulladás fájdalom, láz és hidegrázás, amelyek sokkal intenzívebb, mint máskor.

Gondot okozhat, ha a szoptatás, ha az emlő implantátumok?

Idegek, tejcsatornáiban és tejmirigyek is megsérülhet implantátum műtét. Sérült idegek csökkentheti az érzés a mellbimbó területén. Ez csökkentheti a lenyúló választ. Ez az, amikor a tej kiszabadul a mirigyek tejcsatornáiban úgy, hogy rendelkezésre áll a baba. Sérült tejcsatornáiban is csökkentheti a tej által a melleket. Az implantátumok is csipet tejcsatornáiban, blokkolja az áramlást az anyatej, és végezze el a mellek megduzzadnak.

Megoldás

You will not know exactly how your milk supply has been affected by breast augmentation surgery until you try to nurse. If you still have to feel in the nipple, you have a much better chance of having a full milk supply.

If you are able to produce only a portion of the breast milk your baby needs, you will need to supplement with formula or donor milk.

Care agreement

You have the right to help plan how you are going to feed your baby. Learn as much as you can about breastfeeding. Ask healthcare providers about breastfeeding and about the best way to feed your baby. The above information is an educational aid only. It is not intended as medical advice for individual conditions or treatments. Talk to your doctor, nurse or pharmacist before following any medical regimen to see if it is safe and effective for you.

Additional treatment

Használhatja a további kezelés maradni nagy és nagy után is szoptat. Használhatja Brestrogen krémet. Brestrogen népszerű mell feszesítő krém, amely segít a nőknek emelje és feszesíti a mellüket, sőt, a forgalmazott termékként, hogy segítsen növelni a mell mérete legfeljebb két csésze mérete nagyobb.

A legtöbb nő lesz sikeres a termék használata; azonban Brestrogen tud nyújtani a nők sokkal több, mint a nagyobb melleket.

Hol kell vásárolni?

Fontos, hogy az eredeti Brestrogen maradni biztonságos. Itt azt javasoljuk, hogy megvásárolja a Brestrogen linkre kattintva banner alatt. Úgy vezet, hogy megvásárolja a terméket a hivatalos oldalon rendelést Brestrogen.