A legjobb korai magömlés zselé biztonságos és kiváló kezelési

Milyen az a korai magömlés zselé? Lehet ez ad egy jó kezelés a korai magömlés? Olvasd el ezt a bejegyzést kész.

A nemi szervek általában a legjelentősebb szerveket emberekben. A másik oldalon, az optimális teljesítmény e szerveket is fontos, hogy a maximális szexuális öröm és egyéb előnyök a szexuális aktivitást.

A korai magömlés nem normális állapot, és ez néha az Átok a szexuális életet a férfiak. Ez egy ilyen szóváltás, hogy az megakadályozza a bizalmát néhány férfi. Ezért meg kell találni a pontos kezelési megállítani t hatékonyan. Hogy van az ejakuláció zselé?

Típusai magömlés problémák

Háromféle magömlés problémák a férfiaknak manapság. Az első a korai magömlés, retrográd ejakuláció, és késleltetett ejakuláció. Ezek közül 3, a korai magömlés a leggyakoribb – a bajok nem csak az idősebb férfiak. Még középkorú és néhány fiatalabb emberek megtapasztalják a viadal a korai magömlés.

A korai magömlés gélkezelések

Használata desensitization kenőcsök: helyi érzéstelenítők, mint a lidokain / prilokain és benzocaine gélek, mint alkalmazni lehet az alsó, a fej a pénisz (a makk). Benzokain és lidokain / prilokain különböző vízoldhatósága és válaszidő. Benzokain kevésbé vízoldható, és így marad hosszú ideig a bőrön a pénisz, így egy potenciálisan jobb választ és ejakulációs kontroll. Azt is alkalmazzák már 15 perc a közösülés előtt, mivel a lidokain / prilokain általában alkalmazva 30 percig, mielőtt a szex. Deszenzitizáció kenőcsök alkalmazhatók a leghatékonyabban, majd lemosni előtt 5-10 perccel a szexuális kapcsolatok, különben ezek hatására egy hűsítő hatásának a partner számára is. Egyes férfiak használják ezeket gélek alatt az óvszer.

Használata Enlast zselé krém kezelésére

Melyiket részesíti előnyben? Javasoljuk, hogy Enlast krémet. Ez zselé krém jó megoldás a korai magömlés. Enlast egy krém forgalmazott az interneten, amely azt állítja, hogy hagyja abba a korai magömlés a férfiak minden korosztály számára.

Ez elősegíti, hogy egy biztonságos és hatékony felfedezés, amely csökkenti a pénisz érzékenységét és meghosszabbítja magömlés ideje a férfiak több szexuális elégedettség két partner között.

A termék gyártója leírás kijelentik, hogy ez magában foglalja az FDA által engedélyezett összetevő szexuális vágyat fokozó. A termék leírása a hivatalos honlapján felfedi, hogy Enlast nem egy pirulát a férfi tartozék, de egy könnyen használható krém készítmény, külső használatra.

Hogyan Enlast működik?

Összhangban a termék készítője, a legfontosabb hatóanyagot Enlast korai magömlés krém benzocaine amely érzéstelenítő tartalmat.

Férfi pénisz desensitization hatása lassítja a kezdete csúcspontja a férfiaknál azok szerint. Továbbá, ez a munka Enlast csökkenő pénisz túlérzékenység húzódó és a csúcspontja az időben.

Mindezek a hatások, összhangban a termékre vonatkozó információk, segít bennünket, hogy ellenőrzése alatt a csúcspont és ugyanabban az időszakban, és kijavítani a problémát a korai magömlés a férfiaknál. A ugyanabban a bővítési kiegészítőket az interneten általában afrodiziákum hatásokat (összetevők, amelyek javítják a férfi libidó).

A legjobb hely, ahol vásárolni

Ön most fog vásárolni ezt Enlast? Ez egy jó ötlet. Lehet, hogy megtalálja a kapcsolatot zászlaja annak érdekében, hogy a rend oldalán Enlast. Amely foglalkozik a hivatalos honlapján Enlast. Kattintson rá, hogy bekerüljön a hivatalos honlapján Enlast gyorsan és egyszerűen átirányítani.