A korai magömlés okai és a legjobb kezelés?

Mi okozza a korai magömlés? Meg, hogyan kell gyógyítani a korai magömlés oka hatásos krém megoldást.

Sok férfi szenved a feltétel szeretném tudni, hogy miért nem tart sokáig nekik (vagy a partner), hogy élvezze a szexet.

Mint egy pár és a szex terapeuta magánpraxist vagyok, gyakran csodálkozott hány férfi és párok jöjjön hozzám megpróbálta kijavítani a korai magömlés. Sok férfi szenved szégyen és zavartan körülbelül úgy érzi, hogy túl gyorsan ejakulátum, ami őket, hogy a szorongás a szexről és a teljesítményük.

A korai magömlés

A korai magömlés történik röviddel vagy behatolás után, bár nincs pontos határidő, amely meghatározza azt. Attól függően, hogy a különböző helyeken és kultúrákban ez legtöbbször tartó kevesebb mint két perc.

Annak érdekében, hogy a probléma kezelésére, nagyon fontos, hogy megértsék az oka a korai magömlés. Ilyen okok lehetnek a túlzott izgalom, félelem a teljesítmény problémák és egyéb szorongás. Azt is magában foglalja a fizikai okok, mint például akut túlérzékenységi az idegrendszer.

Mi okozza a korai magömlés?

Bár nincs általánosan elfogadott definíciója, az ejakuláció általában úgy, hogy túl korai, ha ez bekövetkezik, 2 percen belül közösülés, vagy ha az ember nem tudja ellenőrizni a magömlés.

A stressz, a teljesítményhez kapcsolódó szorongás, és egyéb kapcsolódó kérdések okozhat a korai magömlés. Azt is meg lehet okozta túlérzékenység a bőr a pénisz (ebben az esetben, zsibbasztó krémek segíthetnek).

Egyes orvosok úgy vélik, hogy a korai szexuális tapasztalatok hozhat létre egy minta, amely lehet nehéz megváltoztatni az élet későbbi szakaszában, mint a helyzetek, amikor meg lehet sietett éri el csúcspontját, hogy elkerüljék, hogy felfedezték, bűntudatának, amelyek növelik a tendencia, hogy rohan át szexuális és egyéb tényezőktől.

A legjobb kezelés kiválasztásához

Javasoljuk Enlast krém, mint a legjobb és leghatékonyabb kezelést. Enlast használ FDA által jóváhagyott összetevők biztonságosnak bizonyult az emberi felhasználásra szánt és hatékonyan segít megelőzni a korai magömlés. Mindezt egy kényelmes krém könnyen alkalmazható, és biztonságosan használható óvszert.

Előnyei Enlast

Ezt alkalmazzák csökkentésére több mint érzékenysége előre közösülés. Ez is segít átmenetileg mérsékli a kezdeti magömlés. Ez a krém is meghosszabbíthatja az időt utolsó előtti ejakulációt. Természetesen Enlast nagyon biztonságos és hatékony óvszer.

Hol kapható

Most, akkor tudnia kell, hogy hol vásárolnak Enlast. Enlast lehet csak a hivatalos honlapján Enlast. A módja annak, hogy van, találd meg a banner vásárolni ezen a honlapon. Kattints a bannerre linkre, és bejutni a hivatalos honlapján most. További információ, hogy a banner linkre kell kattintani.