6 suplimente naturale pentru sănătatea articulațiilor

În acest articol, vom trece pe o listă de 6 suplimente naturale pentru sănătatea articulațiilor. Aceste suplimente vă pot ajuta să îmbunătățiți sănătatea articulațiilor în timp. Multe persoane se confruntă cu dureri articulare cronice la genunchi, mâini, coate, umeri și în alte părți. În cele mai multe cazuri, aceasta este cauzată de cel mai frecvent tip de artrită, artroză. Această formă de artrită afectează aproape un sfert din oameni din Statele Unite. Există zeci de suplimente care pretind că mențin sănătatea articulațiilor și tratează durerile articulare, dar care dintre ele funcționează de fapt? Iată 6 dintre cele mai bune suplimente pentru sănătatea comună și ce spun nutriționiștii despre ele.

6 suplimente aprobate nutriționist pentru sănătate comună

Iată șase suplimente recomandate nutriționistului pentru sănătatea articulațiilor:

 • Glucozamină și condroitină.

Glucozamina și condroitina sunt unul dintre cele mai frecvente suplimente combinate pe care medicii și nutriționiștii le recomandă persoanelor cu osteoartrită. Când sunt combinate, glucozamina și condroitina pot ajuta la calmarea durerilor articulare existente. De asemenea, pot ajuta la prevenirea sau încetinirea degenerarii cartilajului articular, care este cauza de bază a durerii legate de osteoartrită.

 • Bromelain.

Acest supliment ajută organismul să formeze țesut articular și muscular nou, reducând totodată răspunsurile inflamatorii care duc la umflarea articulației și la rigiditate. Nutriționiștii consideră bromelaina ca un compus foarte eficient pentru sănătatea articulațiilor, datorită conținutului său de sulf, care afectează atât activitatea celulară, cât și sistemul imunitar.

 • Boswellia.

Boswellia, cunoscută și sub denumirea de incensă indiană, este frecvent folosită pentru durerea cauzată de artrită. Produsele chimice din acest extract numite acizi boswellia au efecte antiinflamatorii. Studiile clinice au arătat că extractele de boswellia îmbunătățesc simptomele durerii mai mult decât un placebo la persoanele cu osteoartrită.

 • Turmeric.

Acest condiment cu nuanțe galbene este super zgomotos și din motive întemeiate. Curcumina – antioxidantul activ din turmeric, care are toate acele bune proprietăți antiinflamatorii – s-a dovedit a reduce durerea, inflamația și rigiditatea.

 • Methylsulfonlymethane.

Potrivit medicilor și nutriționiștilor, s-a demonstrat că metilsulfonilmetanul în doze de până la 25 mg pe zi pe cale orală reduce durerea, îmbunătățește funcția și reduce o anumită rigiditate.

Sugestii pentru alegerea suplimentelor pentru sănătatea articulațiilor

Alegerea suplimentelor pentru sănătatea articulațiilor poate fi copleșitoare cu numărul de produse disponibile. Deoarece există multe suplimente necesare pentru sănătatea articulațiilor, este mai bine dacă utilizați un produs care conține mai multe ingrediente. A lua un supliment care conține mai multe ingrediente este cu siguranță mai ușor și mai eficient decât a lua multe suplimente în același timp. Cu toate acestea, nu toate suplimentele de pe piață au aceeași calitate. Unele suplimente pentru sănătatea articulațiilor cu multiple ingrediente nu au compoziția potrivită, au prea puțin unul sau mai multe ingrediente, astfel încât acestea nu reușesc să fie benefice. Produsul pe care vi-l recomandăm este ProJoint Plus. ProJoint Plus este un supliment de înaltă calitate, cu ingrediente complete pentru sănătatea articulațiilor. Majoritatea suplimentelor pentru sănătatea articulațiilor nu fac decât să reducă inflamația și să nu facă altceva. Deși acest lucru este valabil pentru majoritatea suplimentelor de pe piață, dar Projoint Plus este diferit. ProJoint Plus conține cele mai bune ingrediente naturale care se completează reciproc:

 • Glucozamina.
 • condroitină.
 • Bromelain.
 • Boswellia.
 • Turmeric.
 • Methylsulfonlymethane.
 • Quercetinul.
 • metionina.

Ingredientele ProJoint Plus au fost combinate perfect într-o compoziție potrivită și testate pentru a vă asigura că vă oferă suficiente elemente nutritive pentru a promova flexibilitatea, sănătatea articulațiilor și mobilitatea articulațiilor. Toate ingredientele care alcătuiesc ProJoint Plus sunt concepute pentru a reduce inflamația și a îmbunătăți sănătatea articulațiilor. Deoarece ingredientele sunt naturale, este, de asemenea, sigur să luați acest supliment pe termen lung pentru a gestiona durerea și inflamația și pentru a preveni deteriorarea articulațiilor în viitor. Vrei să încerci ProJoint Plus? Ei bine, accesați site-ul oficial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>