5 semne că nu poți rămâne gravidă ca femeie și soluția

Observarea semnelor pe care nu le puteți rămâne gravide vă va ajuta să vă concepeți atunci când doriți și să evitați stresul care poate veni. Dacă intenționați să rămâneți însărcinată în viitorul apropiat, este util să cunoașteți starea actuală a fertilității. Multe dintre cele mai frecvente motive pentru care femeile au probleme cu conceperea sunt probleme de sănătate reversibile și tratabile. Corpurile noastre ne dau semnale că s-ar putea să ne confruntăm cu probleme când vrem să rămânem însărcinați. Știind semnele pe care nu le poți rămâne însărcinată te pune pe calea de a rezolva problema și de a-ți crește fertilitatea. Începeți mai devreme procesul de tratare și rezolvare a unui semn de infertilitate și atunci vă puteți simți mai încrezător că atunci când doriți să aveți un copil, veți avea șanse mult mai mari de succes.

5 semne comune pe care nu le puteți rămâne însărcinate

Semnele obișnuite că nu puteți rămâne gravidă ca femeie includ următoarele.

  • Cicluri menstruale neregulate.

Când începe menstruația, perioadele neregulate pot fi normale. Durează timp corpul pentru a fi reglementat. Odată ce ai trecut anii de adolescență, ciclurile tale ar trebui să fie regulate. Un ciclu neregulat poate fi un steag roșu pentru problemele de infertilitate și poate fi un semn al unei probleme de ovulație. Există o varietate de cauze pentru perioadele neregulate. Sindromul ovarului polichistic este una dintre cele mai frecvente cauze ale ciclului neregulat și a infertilității legate de ovulație. Alte cauze posibile pentru perioadele neregulate includ hiperprolactinemia, insuficiența ovariană primară, disfuncția tiroidiană, rezervele ovariene scăzute, supraponderarea sau excesul de greutate și exercitarea excesivă.

  • perioade dureroase sau grele.

Dacă perioada este dureroasă sau fluxul dvs. este extrem de greu, poate fi un indiciu că ați putea avea probleme în a rămâne gravidă. Durerea severă a menstruațiilor ar putea indica posibilitatea unei endometrioză, care este o problemă care afectează până la 10% dintre femeile de vârstă reproductivă. Endometrioza este o afecțiune în care mucoasa uterului – ceea ce vă scufundați de obicei în timpul perioadei – crește în afara uterului, ducând la crampe menstruale extreme. Și studiile arată că poate afecta fertilitatea.

  • Nu există perioade.

Nu este neobișnuit ca femeile să aibă o lună în plus. Factori precum stresul sau antrenamentele grele pot provoca dispariția temporară a perioadei. Dar dacă nu ați avut o perioadă de luni, este timpul să vă verificați fertilitatea.

  • Simptome ale fluctuațiilor hormonale.

Semnele fluctuațiilor hormonale la femei ar putea indica potențiale probleme legate de fertilitate. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți probleme cu pielea, reducerea sexului, creșterea părului facial, scăderea părului și creșterea în greutate.

  • Durerea în timpul sexului.

Dacă aveți raporturi dureroase și dureri urinare și / sau rectale chiar înainte și în timpul perioadei, ar putea fi un alt semn de endometrioză sau fibroame uterine, ceea ce poate duce la dificultăți în a rămâne gravidă. În timp ce există alte probleme care pot provoca dureri în timpul actului sexual, cum ar fi uscăciunea sau infecția genitală, poate fi ceva care merită analizat dacă credeți că ar putea afecta fertilitatea.

sugestii

Aproximativ 15-20% dintre cuplurile care încearcă să își conceapă vor avea probleme cu infertilitatea. Infertilitatea factorului feminin este de obicei vina la 40% din timp, în timp ce infertilitatea factorului masculin este cauza problemelor de 30-40% din timp. O combinație a acestor factori duce la infertilitate de la 20 la 30 la sută din timp. Dacă aveți semnele pe care nu puteți rămâne însărcinate, nu sunteți singuri. Industria medicală înregistrează progrese în acest domeniu. Luați o întâlnire cu medicul dumneavoastră și treceți preocupările dumneavoastră. Chiar dacă sunteți diagnosticat cu infertilitate, puteți totuși să puteți concepe. Și dacă doriți să evitați tratamentul medical și să încercați metode naturale de combatere a infertilității, citiți apoi cartea PregnancyMiracle!

PregnancyMiracle este tot ceea ce aveți nevoie dacă nu puteți rămâne gravidă

PregnancyMiracle scrisă de Lisa Olson este cu adevărat ceea ce aveți nevoie dacă nu puteți rămâne gravidă. Lisa Olson este cercetător de medicină chineză, specialist în sănătate și nutriție, consultant în domeniul sănătății și fostul suferind de infertilitate. Cartea PregnancyMiracle este o carte destul de extinsă pentru sarcină, care se concentrează asupra metodei naturale 100% pentru a rămâne gravidă rapid și sănătos. Scopul acestei cărți este creșterea fertilității și facilitarea conceperii unui copil. Lisa Olson acoperă în detaliu despre infertilitate, de exemplu, care sunt unele dintre principalele cauze ale infertilității la bărbați și femei, precum și modul în care se detectează semnele fertilității în mod natural pentru a fi concepute rapid. Cel mai bun dintre toate, există un program în 5 pași în cadrul programului PregnancyMiracle, care vă va îndruma spre creșterea fertilității și conceperea în mod natural fără medicamente pentru infertilitate dăunătoare, creme magice, proceduri chirurgicale, diete nebune, remedii pe bază de plante sau terapie cu vitamine / minerale ciudate. Dați clic pe bannerul de mai jos dacă doriți să obțineți copia cărții PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>