3 pasi cum sa arzi grasimea intr-o saptamana

Una dintre cele mai mari întrebări pe care le avem este “cum să arzi grăsime într-o săptămână?” Mulți oameni au încercat mai multe lucruri, dar nimic nu a funcționat. Când ne întrebăm ce au încercat, auzim 100 de ședințe zilnice, reducând drastic calorii, excesul de cardio și altele. Dacă nu vă puteți pierde ușor grăsimea, utilizați abordarea greșită. Nu aveți nevoie de stații fără sfârșit, de foame sau de intervenții mai proaste. Aici veți găsi cele mai bune modalități de ardere a grăsimilor într-o săptămână.

Este posibil să arzi grăsime într-o săptămână?

Da, este posibil să ardă grăsime și să pierdeți 10 kilograme într-o săptămână. Dacă doriți să pierdeți 10 kg (4,5 kg) într-o săptămână, atunci trebuie să urmați pașii eficienți. Am testat acești pași pentru persoanele care căutau să piardă în greutate rapid înainte de un eveniment ca o vacanță sau o fotografie de fotografiere, și aceasta face minuni. De fapt, unii oameni care folosesc acești pași arătau că au fost pe o dietă de trei sau patru săptămâni după doar o săptămână. Nu este o reparație pe termen lung, dar acest lucru poate da naștere la călătoria dvs. de scădere în greutate și vă poate motiva pentru schimbări pe termen lung mai durabile. Citiți mai jos pentru a afla 3 pași cum să ardeți grăsimile într-o săptămână.

Cum sa arzi grasimile intr-o saptamana usor si sigur

Iată cele 3 pași pe care trebuie să le urmați pentru a pierde 10 kilograme într-o săptămână.

  • Pasul 1.

Împingeți-vă fizic cu antrenament de interval. Cel mai rapid mod de a arde grăsimea corporală este de a varia intensitatea antrenamentului dvs. între 65% și 85% până la 95% din capacitatea totală. Intervalul de formare face corpul dumneavoastră să funcționeze atât aerobic cât și anaerob, conducând la cele mai multe calorii și cantități mari de grăsimi arse.

  • Pasul 2.

Tăiați carbohidrații pentru a vă ajuta corpul să ardă grăsimi pentru energie. Sursa dvs. principală de energie a organismului este glucoza; alimentarea cu carburant scăzut oprește alimentarea ușoară a energiei și forțează corpul să ardă transformă grăsimea stocată în combustibil. Aceasta este teoria din spatele unor diete populare – limitarea peste tot a carbohidraților și alegerea carbohidraților care au un impact redus asupra nivelurilor de zahăr din sânge, cum ar fi legumele și cerealele integrale. Pentru a pierde cea mai mare cantitate de greutate într-o săptămână, restricționați carbohidrații la aproximativ 25 g pe zi.

  • Pasul 3.

Adăugați fibre la dieta dumneavoastră. O dietă bogată în fibre vă poate ajuta să vă simțiți mai mult timp și să consumați mai puține calorii. Fibra încetinește digestia alimentelor, ajutându-vă să mâncați mai puțin la fiecare masă și să mergeți mai mult între mese. Puteți încerca un supliment de fibre chiar înainte de mese pentru a reduce calorii. Asigurați-vă că măriți aportul de apă – prea mult fibră poate provoca constipație – dar rămâneți hidratat va menține totul în mișcare fără probleme.

Cum să ardă grăsime într-o săptămână: concluzia

Corpul uman este o mașină remarcabil de adaptabilă. Chiar dacă anii și anii de neglijență au permis lirei după kilogram de grăsime pentru a vă completa cadavrul, vă puteți elibera de acea untură într-un ritm mult mai rapid decât l-ați adus la bord. În acest sens, timpul este partea ta! Luați acești 3 pași cum să ardeți grăsimile într-o săptămână, iar progresul va veni cu adevărat în grabă! Când săptămâna sa terminat, trebuie să treceți la un plan mai durabil, astfel încât să puteți continua să pierdeți greutatea și să îl păstrați. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru informații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>