3 opțiuni de tratament cu eczeme

Medicația orală este tratamentul standard al eczemelor, dar sunt disponibile și alte opțiuni. Eczema este o afecțiune cronică a pielii care determină, în principal, pielea uscată, mâncărime, care determină în mod inevitabil oamenii să zgârie sau să frece zona afectată. Acest lucru poate determina inflamații, erupții cutanate, blistere și piele care “plânge” (prezintă lichid limpede), printre alte simptome. Infecțiile bacteriene, virale și fungice se pot dezvolta, de asemenea, deoarece eczemele distrug bariera pielii. Nu există nici un remediu pentru eczeme. Scopul tratamentului eczemelor este reducerea simptomelor, vindecarea pielii și prevenirea altor daune.

Tratamentul eczemelor

Simptomele eczemelor și terapiile eficiente variază. Tratamentul cu eczeme poate include tratamente la domiciliu și medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală pentru a ușura mâncăriile și disconfortul îngrozitor, agitat. Cercetătorii efectuează studii clinice privind medicamentele noi, în speranța de a găsi soluții pe termen lung pentru gestionarea eczemelor. Au fost multe progrese, cu mult mai mult să vină. Altele decât curățarea obișnuită și hidratarea, sunt opțiuni comune ale tratamentului eczemelor.

  • Medicamente orale.

Medicii pot prescrie medicamente pe cale orală persoanelor cu eczema care nu se află într-o anumită zonă. Acestea acționează prin încetinirea răspunsului sistemului imunitar, care poate contribui la reducerea severității simptomelor eczemei. Exemple de medicamente orale pentru simptome severe de eczemă includ azatioprină, ciclosporină, metotrexat, micofenolat mofetil și steroizi orali. În timp ce acestea pot contribui la reducerea incidenței eczemelor, pot să apară cu unele efecte secundare grave, inclusiv risc crescut de infecție, greață, hipertensiune arterială și leziuni la rinichi sau ficat, în funcție de medicamente Ca rezultat, aceste medicamente sunt folosite de obicei pentru o perioadă scurtă de timp pentru a reduce simptomele severe.

  • Fototerapia.

În fototerapie, se utilizează o mașină specială pentru a emite lumină ultravioletă cu bandă îngustă B pe piele pentru a ajuta la reducerea pruritului și a inflamației, la creșterea producției de vitamina D și la sistemele de luptă împotriva bacteriilor din piele. Aproximativ 70% dintre persoanele cu eczeme se îmbunătașează cu fototerapia. Unii oameni consideră că fototerapia le pune eczema într-o stare “remittivă” sau “liniștită” mult timp după terminarea tratamentului. În general, fototerapia este considerată sigură. Riscurile cunoscute ale fototerapiei includ arsuri solare, îmbătrânirea pielii, melanom, dureri de cap, greață și cataractă de la protectorul ochilor insuficient în timpul tratamentului.

  • Medicamente injectabile.

În martie 2017, FDA a aprobat dupilumab (Dupixent). Acest medicament este un medicament biologic care poate ajuta la scăderea inflamației în tratamentul eczemelor. Acesta poate ajuta pe cei cu eczeme care nu sunt bine controlate. Mai mult de 2.000 de adulți cu eczemă au participat la trei studii clinice care au inclus dupilumab. Este nevoie de injecție. Studiile au arătat că majoritatea oamenilor au prezentat o piele limpede și mâncărime redusă după aproximativ 16 săptămâni. Reacțiile adverse frecvente asociate cu acest medicament includ conjunctivită, răni hemoragice și inflamația pleoapelor.

Tratamentul eczemelor naturale fără efecte secundare

Cele trei tratamente pentru eczeme descrise mai sus s-au dovedit eficiente, dar, din păcate, pot produce efecte secundare în același timp. Dacă doriți un tratament eczem natural fără efecte secundare, încercați Revitol Eczema Cream! Amestecul de ingrediente folosite pentru a produce Revitol Eczema Cream este natural și tintesc rapid la scăderea rapidă a stării de eczemă a pielii. Formula folosită ajută la restabilirea funcției normale a pielii prin calmarea pielii și tratarea rănilor de cicatrizare. Ingredientele utilizate sunt:

  • Fulgi de ovăz coloidal – hidratează și calmează pielea.
  • Ceramidele – stimulează hidratarea și protejează pielea de agenții patogeni nocivi.
  • Făină de ovaz – oferă antioxidanți.
  • Aloe vera – reduce inflamația pielii. Aloe este folosit pentru a vindeca în mod eficient problemele cronice ale pielii, cum ar fi psoriazisul, acneea și eczema.

Revitol Eczema Cream poate fi aplicat zilnic. De asemenea, acest produs poate fi utilizat oricând este necesar. Cu toate acestea, utilizatorul trebuie să utilizeze în mod regulat această cremă pentru a obține beneficiile globale. Pentru mai multe detalii despre Revitol Eczema Cream, nu ezitați să vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>