3 moduri de a ramane insarcinata rapid

Indiferent dacă începi doar să te gândești să încerci să concepi sau ai lucrat la crearea unui copil, există 3 modalități prin care poți lua pentru a rămâne gravidă rapid. Dacă aveți un caz rău de febră a bebelușului, este posibil să încercați aproape orice ar putea ajuta concepția rapidă. Dar înainte de a începe să scandăm mantre pentru a face bebeluși sau să stai pe cap, există alte lucruri pe care tu și partenerul tău poți încerca să rămâi însărcinată repede – și pot fi surprinzător de simple.

Cum să rămâneți gravidă rapid: 3 moduri simple

Nu există o singură strategie care să garanteze succesul, dar aceste 3 căi pot merge mult spre a face un copil.

  • 1: Știi când ovulezi.

Trebuie să știți când ovulați. Nu descărcați doar o aplicație de urmărire pe perioade și nu aveți încredere în ceea ce vă spune despre zilele voastre fertile. S-a demonstrat că majoritatea aplicațiilor de urmărire a fertilității estimează incorect fereastra fertilă pe baza orientărilor clinice. Unele femei își încep fereastra fertilă mai devreme, iar altele o încep mai târziu. Mai mult, fereastra fertilă poate varia pentru aceeași femeie, de la lună la lună. Există metode mult mai precise de a-ți găsi fereastra fertilă decât să te bazezi pe aplicații. Monitorizarea mucusului cervical și testele de ovulație vă pot oferi un semn că organismul dvs. se pregătește să ovuleze.

  • 2: Faceți sex la momentul potrivit.

După ce îți cunoști intervalul de timp pentru ovulație, intenționează să faci sex în perioada ta cea mai fertilă, care este cu două până la trei zile înainte de ovulație până în ziua în care ovulezi. Dacă nu ești sigur când vei fi cel mai fertil, încearcă să faci sex în fiecare zi în timpul a două săptămâni de mijloc a ciclului tău. În acest fel, este posibil să aveți spermatozoizi sănătoși în trompele uterine ori de câte ori corpul dvs. eliberează un ovul.

  • 3: Sporă spermatozoizilor un impuls.

Spermatozoizii puternici și sănătoși au cele mai mari șanse de a fertiliza un ovul. Partenerul tău bărbat poate face mai multe lucruri pentru a încerca să-i îmbunătățească fertilitatea:

  • Evitați tutunul și drogurile de agrement.
  • Limitați băuturile alcoolice la cel mult două pe zi.
  • Treceți la o greutate sănătoasă dacă aveți greutate excesivă.
  • Mănâncă o dietă sănătoasă, fă exerciții fizice regulate și gestionează stresul.

Ultimul secret pentru a rămâne gravidă repede

Nu vă stresați dacă doriți să rămâneți gravidă rapid. Studiile arată că stresul îți poate scădea șansele de a rămâne însărcinată, determinând ca nivelul hormonilor să meargă la fân și să scadă mucusul cervical. Studiile arată că stresul îți poate scădea șansele de a rămâne însărcinată, determinând ca nivelul hormonilor să meargă la fân și să scadă mucusul cervical. Dar chiar dacă nu sunteți la un nivel ridicat de anxietate, este bine să evitați suprasolicitările de muncă sau să vă alăturați unei clase de yoga. Pentru unele cupluri, încercarea de a concepe poate transforma sexul într-un stres decât o plăcere. Dacă vi se pare familiar, uitați de ferestrele fertile pentru o perioadă și încercați să reînnoiți o atmosferă de întâlnire cu partenerul. O vacanță sau chiar o escapadă de sfârșit de săptămână lungă poate fi o altă modalitate bună de a scăpa de stres și de a vă bucura de ceva timp de relaxare împreună. De fapt, unii părinți se jură că „concepția lor” sau „vacanța de procreare” a fost cheia pentru a rămâne însărcinată rapid. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre cum să rămâneți gravidă rapid, vă rugăm să faceți clic pe linkul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>