Невероятна спирулина добавки предимства: безопасно и ефективно

Какви са невероятни ползи спирулина добавки трябва да знаят? Ето какво трябва да знаете за здравословен решение.

Спирулина е синьо-зелени водорасли, които виреят в топъл климат в топла алкална вода. Много култури по света са спирулина, като част от ежедневните им на хранене, тъй като на мощни ползи хранителни. Той е на разположение суши се и се суши чрез замразяване, на прах, хапчета или люспи. Тъй като спирулина може да абсорбира тежки метали и е податлива на замърсяване от токсините, важно е, че можете да го закупите от реномиран източник.

Спирулина добавка: великите суперхрани

Въз основа на теглото, Спирулина е един от най-богати на хранителни вещества храни на разположение. Тъй Spirulina съдържа големи количества хранителна стойност, като например минерали, витамини, протеини, фибри, и антиоксиданти, той се квалифицира като суперхрани.

Висока на протеин

Spirulina е богат източник на протеин и съдържа повече протеини от месо и соя. С диета, богата на протеини, високо, вие ще се чувствате по-пълно за по-дълго време. Храни с нисък гликемичен индекс, са тези, които ще отнеме повече време, затова за храносмилане причинявайки ти да се въздържат от закуски и високи захарни лакомства. Това всъщност е, какво прави Спирулина. Спирулина съдържа високо количество важни витамини и минерали, необходими за доброто здраве. Също така е основен източник на основните омега три мастни киселини, които стимулират функция на мозъка.

Високо съдържание на хранителни вещества

Често, когато се чувствате гладни тялото ви е създавайки ефект, защото е време да си попълнят собствена нужда от хранителни вещества. Когато си се хранят лошо качество храни редовно, мозъкът ви ще предизвика апетита, в опит да се намери това, което иска, според уебсайта Spirulina World. Спирулина ще се увеличи концентрацията на хранителни вещества в тялото си и може да намали глада и апетита в процеса.

Висока мощност антиоксидант

Антиоксидантите са мощни вещества, които предпазват тялото от свободните радикали, които са нестабилни молекули, които увреждат здравите клетки. Spirulina съдържа антиоксиданти като витамин А, С и Д. Статия, публикувана в сърдечно-съдовата Therapeutics през август 2010 отбелязва, че Spirulina полезните антиоксидантни дейности са демонстрирани в голям брой предклинични изследвания на животни, както и в ограничен брой изследвания върху хора. Доказателствата предполагат, че сърдечно-съдови ползи са в резултат на антиоксидант и противовъзпалителни действия.

Основните мастни киселини

Spirulina е богат източник на Омега-3 мастни киселини, и GLA, или гама-линоленова киселина, казва ChlorellaFactor.com. Най-голяма концентрация на GLA намерени навсякъде е в майчината кърма, както го използва за развитието на мозъка на растящото бебе. GLA също може да помогне за регулирането на кръвната захар и контролира нивата на инсулина, което на свой ред ще, свеждане до минимум на въглехидрати binging и да ви помогне да отслабнете.

Къде да купя Spirulina добавка

Въз основа на горните мнения, ясно е, че спирулина има много ползи за вашето здраве и загуба на тегло. Ето, ние препоръчваме формула, съдържаща спирулина. В BioSuperSlimMix е много препоръчително да се използва, тъй като има голям суперхрани комбинация между спирулина и други FDA одобри съставки. Сега, купуват BioSuperSlimMix като добавка спирулина само като кликнете на банера по-долу линк. Поръчайте продукта, като кликнете върху реда банер тук.