Уголемяване на гърдата без операция

Има ли някакъв начин да се препоръчва увеличаване на гърдите без операция? Тук ние получаваме най-добрият начин за ефективно резултат.

Жените с малки размери на гърдата често се чувстват неадекватни и имат ниско самочувствие, в сравнение с техните връстници бюстиета. Докато те могат да решат да увеличат размера им на гърдата, хирургия може да бъде твърде рисковано или твърде скъпо метод. Гърдата крем за разширяването е по-безопасно, по-евтина алтернатива на операцията. Увеличаване на гърдите крем е направен от растителни естрогени, които помагат за увеличаване на производството на естроген в организма и стимулира растежа на гърдата тъкан. В допълнение, на гърдата крем разширяването е лесен за използване. Трябва да го втривайте в гърдите и да абсорбира директно в тъканите на гърдата и често води до бързи резултати в сравнение с хапчета.

Хирургия на гърдата, или естествено уголемяване.

Пластична операция на бюста и нехирургични методи и двете имат своите плюсове и минуси. Нека погледнем по-отблизо в тях. Оперативни процедури могат да ви дадат овърнайт резултати и незабавен големи гърди.

От друга страна, не-хирургично увеличаване на гърдите е по-безопасно. Тя дава възможност за увеличаване на размера на гърдите, без болка, и то не може да се намесва с вашите планове за кърмене. Въпреки това, резултатите са по-бавно, така че търпението е важно. Налице е също така възможност, че естествените методи, които използвате, може да не работят. Следователно, време и дори пари се губи.

Как да увеличите гърдата без операция

По-големи гърди, без хирургия. Много жени искат да уголемят гърдите си естествено и да избягват хирургични импланти. По-големите, по-стегнати гърди са силно търсени по козметични причини. Една жена може да се почувства тласък на самоувереност или се чувстват по-привлекателни с по-големи гърди. Все пак, операцията за подсилване на гърдата може да бъде болезнена, инвазивна и скъпа. Разнообразие от естествени методи може да увеличи размера на гърдата без скъпи хирургични процедури.

Физическо обучение

Извършвайте разнообразие от физическо обучение, за да увеличите външния вид на размера на гърдата. Не забравяйте, че размерът на гърдите няма да се увеличи физически, но гръдните мускули ще се уголемят, давайки външен вид, че гърдите са по-големи. Поставете дланите вертикално пред гърдите, с ръце, успоредни на пода и лактите, сочещи навън.

Масаж на гърдата

Ежедневен Масаж на гърдата за увеличаване на растежа на тъканите. Използвайте масажно масло или лосион при триене на гърдите; Масаж увеличава гърдата циркулация, които някои вярват подобрява тъкан и клетки растеж. Използвайте двете си ръце и леко масажирате гърдата от горната част на гръдния кош до подмишниците с кръгови движения. Месете тъканта на гърдата, като издърпате леко и леко усукването на кожата нагоре. Масаж и разтривайте района за около 5 до 10 минути дневно.

Крем за уголемяване на гърдите

Използването на крем уголемяване на гърдите е друг метод за увеличаване на размера на гърдата без операция. Кремове за гърдата са перфектната алтернатива без хирургия на гърдата, тъй като директно абсорбират в кожата. Тези кремове са направени от растителни екстракти като Pueriaria Мириерика, които съдържат голямо количество фитоестроген.

Фитоестрогенът е растение съединение, което е химически подобен на естроген, и когато се абсорбира в тялото си, тя може да увеличите гърдите си. Уголемяване на гърдите крем ще достигне най-добрия резултат, когато се комбинира с неговата допълваща гърдите аксесоар хапче.

Когато решите да използвате крем за уголемяване на гърдите смени хирургия, ние ви препоръчваме да закупите Brestrogen. Защо трябва да е Брестроген? The Brestrogen крем ще направи гърдите по-големи и по-стегнат, и да ви направи да изглежда и се чувстват красиви.

Къде да купя Brestrogen

Кликнете на банера долу, за да закупите или поръчате доверен Brestrogen. В Brestrogen е на разположение на официалния сайт. Поради това, кликнете на банера връзка, за да продължите към официалния сайт на Brestrogen. Тя ще ви изпрати директно и бързо. Уверете се, че имате гаранцията на продукта.