Как да се преодолее преждевременна еякулация в 7-дневен срок ефективно

Възможно ли е да се занимават с преждевременната еякулация? Не си сам. Намерете как да се преодолее преждевременна еякулация 7 дни!

Приблизително 20 до 30 на сто от мъжете изпитват преждевременна еякулация, според проучване, публикувано през юли 2016 г. за откриване на лекарства Today. В допълнение, това често-неудобно сексуален проблем може да засегне хора от всички възрасти. Има различни теории, свързани с това, което е точно преждевременна еякулация (PE). Най-популярните от тях идват в рамките на шест тласъци или идват в рамките на 2 минути след полов акт и дори идват преди партньора си. Въпреки това, по-прост и по-смислено теория е, че ако дойде, преди да е искал да, защото не може да го контролира.

Лечение с помощта на преса техника

Техниката за свиване работи чрез стискане на пениса в района между част и главата (за около 30 секунди), точно преди да сте на път да еякулира. Това спира еякулация, но може да повлияе на ерекцията си, поне докато не се стимулират отново. След това трябва да повторите този процес 4-5 пъти, докато не решите да не отлага оргазъм вече.

За да бъдат ефективни, този метод трябва да се използва в продължение на няколко месеца, а това изисква голямо постоянство от мъжа и неговия партньор.

Опитайте техниката на старт-стоп

Мастурбирам сам, но го правя със суха ръка, почти до точката на еякулацията, а след това да спре. Направете това три пъти четвърти път на еякулата. След много сесии на практика, ще получат някакъв контрол. След това започват да се увеличи стимулиране, първо с помощта на смазване и собствената си ръка, а след това да поиска жена си да мастурбират, и след това опитайте вагинално проникване. Последователна практика ще доведе до резултати.

Кегел упражнения тренират

Кегел упражнения тренират си на мускулатурата на таза, за да ви даде повече контрол над оргазъм. Мускулите, които контролират вашия оргазъм са подобни на тези, които контролират потока на урината, когато уринира.

терапия Talk

Клиниката Майо се посочва, че говори с психичното си доставчик на здравни около преживявания и взаимоотношения може да бъде плодотворно. Това би било възможно, че един лош представяне в миналото, се отразява на вашето настоящо сексуалната активност. Известен като говорим терапия или консултиране, сесиите ви помогнат да се справим страх от работа, свързана и преодоляване на стреса, докато правенето на любов с партньора си. Участие беседа сесии терапия заедно с партньора си може да доведе до бързи резултати.

Enlast решение сметана

Enlast преждевременна еякулация крем, се обогатява с бензокаин, а мъжките полови Desensitizer одобрен от FDA за да помогне за предотвратяване на преждевременна еякулация. Този продукт е доказано успешен в употреба за временно мъжкия генитален десенсибилизация, което помага да се забави появата на еякулация. Може да се използва за намаляване на свръхчувствителността при мъжа преди полов акт и помага за удължаване на времето до еякулация.

Най-добрият начин да си купя

Най-добрият начин да се купи Enlast крем решение е, като кликнете върху заповедта за банер линк на този сайт. Тя ще ви помогне да се пренасочи към официалния сайт на Enlast. Сега можете да щракнете веднъж връзката на банера и ще намерите на страницата заповед на Enlast. Тя ще ви помогне да се възстанови на преждевременна еякулация бързо. 

premature ejaculation