Τα εμφυτεύματα στήθους και ο καρκίνος: Τα πραγματικά περιστατικά πρέπει να διαβάσετε

Ποια είναι η συσχέτιση των εμφυτευμάτων μαστού και του καρκίνου; Η αναθεώρηση αυτή πραγματικά θα σας εκπλήξει. Διαβάστε αυτό πριν πάρει εμφυτεύματα.

Μερικές γυναίκες παίρνουν εμφυτεύματα στήθους ως μέρος της ανοικοδόμησης μετά τον καρκίνο του μαστού. Άλλοι κάνουν να αισθάνονται πιο σίγουροι.

Η αμερικανική κοινωνία των πλαστικών χειρούργων, λέει περίπου 550.000 γυναίκες πέρυσι έλαβαν τα εμφυτεύματα στήθους, αλλά η FDA δημοσίευσε μια έκθεση φέτος συνδέει μια σπάνια μορφή καρκίνου των εμφυτευμάτων.

Μέχρι στιγμής, έχουν υπάρξει 359 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταξύ των οποίων εννέα θανάτους. Ποια είναι η συσχέτιση των εμφυτευμάτων στήθους και ο καρκίνος;

Πράγματα που πρέπει να εξετάσει πριν πάρει τα εμφυτεύματα στήθους

Υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσει πριν αποφασίσει να υποβληθεί σε χειρουργική εμφυτευμάτων στήθους, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης δικές σας προσδοκίες και τους λόγους για το γεγονός ότι η χειρουργική επέμβαση.

Τα εμφυτεύματα στήθους δεν είναι συσκευές ζωής? η πλέον έχετε εμφυτεύματα σας, το πιο πιθανό θα είναι για σας να τις καταργήσουν.

Όσο περισσότερο έχετε τα εμφυτεύματα στήθους, το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε τις τοπικές επιπλοκές και ανεπιθύμητες εκβάσεις.

Οι πιο συχνές τοπικές επιπλοκές και ανεπιθύμητες εκβάσεις είναι καψική σύσπαση, επανεπέμβαση και αφαίρεση του εμφυτεύματος. Άλλες επιπλοκές περιλαμβάνουν ρήξη ή αποπληθωρισμό, ρυτίδωση, ασυμμετρία, ουλές, πόνο, και η μόλυνση στο σημείο της τομής.

Κίνδυνοι των εμφυτευμάτων στήθους

Μερικές από τις επιπλοκές και ανεπιθύμητες εκβάσεις των εμφυτευμάτων μαστού περιλαμβάνουν:

Πρόσθετες χειρουργικές επεμβάσεις, με ή χωρίς την αφαίρεση της συσκευής

Καψική σύσπαση, ουλώδη ιστό που διαμορφώνει γύρω από το εμφύτευμα και συμπιέζει το εμφύτευμα

πόνος στο στήθος

Αλλαγές στη θηλή του μαστού και αίσθηση

Ρήξη με το ξεφούσκωμα του φυσιολογικού ορού-γεμισμένα μοσχεύματα

Rupture with or without symptoms (silent rupture) of silicone gel-filled implants

Is there any connection between breast implants and cancer?

The Food and Drug Administration (FDA) has identified a possible association between breast implants and the development of anaplastic large cell lymphoma (ALCL), a rare cancer of the immune system. The FDA believes that women with breast implants that have textured surfaces have an extremely low but increased risk of developing breast implant-associated anaplastic large cell lymphoma (BIA-ALCL). However, that does not mean that these implants cause BIA-ALCL. Further research is needed to understand fully the relationship between the condition and breast implants.

What better to do for breast enlargement?

Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για τη διεύρυνση του μαστού. Χρησιμοποιώντας κρέμα θα είναι πιο φυσικό και πιο ασφαλή για καρκίνο του μαστού και την υγεία σας. Η κρέμα FDA είναι πολύ σημαντικό να κάνετε γρήγορο αποτέλεσμα αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Εδώ, σας συνιστούμε την κρέμα Brestrogen.

Για να γνωρίζουν και να βρούμε την καλύτερη κρέμα διεύρυνση του μαστού, πρέπει να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο banner. Θα σας ανακατευθύνει στην επίσημη διαταγή διαδίκτυο. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο, θα έχετε την αξιόπιστη Brestrogen.