Πώς να θεραπεύσει εύκολα πρόωρη εκσπερμάτιση πρόβλημα

Πώς η πρόωρη εκσπερμάτιση πρόβλημα μπορεί να σας πολεμήσουν; Εδώ, θα ενημερώσουμε πρόωρη εκσπερμάτιση προβλήματα και τη θεραπεία.

Εκσπερμάτωση μπορεί να θεωρηθεί πρόωρη, όταν συμβαίνει 30 δευτερόλεπτα έως 4 λεπτά μετά την έναρξη του σεξ, ανάλογα με διαφορετικούς πολιτισμούς, χώρες, και τους εμπειρογνώμονες. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι περισσότεροι τείνουν να συμφωνήσουν ότι κάθε σεξουαλική επαφή που διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά μπορεί να θεωρηθεί πρόωρη εκσπερμάτωση.

Οι γιατροί συχνά συνιστούν παροχή συμβουλών για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ψυχοθεραπεία, καθώς και μάθησης τρόπους για να επικοινωνούν με το σύντροφό σας για τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Ωστόσο, πώς συμβαίνει αυτό;

Τι είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση;

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι εκσπερμάτιση που συμβαίνει πολύ νωρίς για έναν άνδρα και τη σύντροφό του να απολαύσει το σεξ. Υπάρχουν δύο τύποι της πρόωρης εκσπερμάτωσης: δια βίου (ή πρωτογενή) και επίκτητων (ή δευτερεύουσα).

Τι μπορεί να προκαλέσει πρόωρη εκσπερμάτωση;

Η ακριβής αιτία της πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι άγνωστη, αλλά συχνά τις ρίζες της στη φυσική, ψυχολογική ή συναισθηματικά ζητήματα. Πολλά από αυτά είναι ψυχολογικό, εξηγεί ο Kramer. Κατά την εργασία με έναν ασθενή, θα μπορεί να ζητήσει, Είσαι άνετα με το σύντροφό σας; Ή μήπως αισθάνεστε ανήσυχοι γύρω από το σύντροφό σας;

Άγχος, καθώς και άλλες συναισθηματικές και ψυχολογικούς παράγοντες όπως το άγχος ή κατάθλιψη, μπορεί επίσης να συμβάλει στην πρόωρη εκσπερμάτωση.

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα πρόβλημα για τις γυναίκες πάρα πολύ

πρόωρη εκσπερμάτιση αναθεώρηση Πολλοί άνδρες οργασμό μόνο μετά από 2 λεπτά της συνουσίας. Τώρα, τι αποκαλούμε αυτό; Είναι αυτό μια μικρή ασφάλεια; Αντίθετα, οι γυναίκες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να μπορέσουν να φτάσουν στο αποκορύφωμά.

Μια μελέτη δείχνει ότι οι γυναίκες θα χρειαστείτε περίπου 20 λεπτά από το ζεστό διέγερση και τη σεξουαλική ενέργεια πριν αποκορύφωμα μία φορά (ή πολλές φορές).

Αν τους παίρνει τόσο πολύ για να φτάσει στην κορυφή της διακαή επιθυμία, στη συνέχεια, δύο λεπτά δεν θα είναι πραγματικά το κόψει. Τώρα, είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση ένα τεράστιο θέμα; Σε μια αναφορά του CNN, λέγεται ότι οι εκτιμήσεις ποικίλλουν, ωστόσο? περίπου ένας στους τρεις άνδρες υποφέρουν από αυτή την σεξουαλική δυσλειτουργία.

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η πρόωρη εκσπερμάτωση;

Η λίπανση είναι σημαντική για τη σεξουαλική ευχαρίστηση, είτε πρόκειται για κολπικό ή πρωκτικό σεξ. Enlast φέρνει πέους λίπανση επάνω μια εγκοπή με την παροχή άνδρες την ευκαιρία να αποτρέψει την πρόωρη εκσπερμάτωση, την ίδια στιγμή. Enlast εργάζεται για την πρόληψη της πρόωρης εκσπερμάτωσης, κυρίως με την απευαισθητοποίηση προσωρινά τα αρσενικά γεννητικά όργανα. Η πληροφορία αυτή κατασκευαστής του προϊόντος λέει ότι τα χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε την ουσία για σεξουαλική βελτίωση. Αυτή πληροφορίες για το προϊόν στο δημόσιο χώρο αποκαλύπτει ότι Enlast δεν είναι ένα χάπι για την ενίσχυση του πέους, αλλά μια καλή και εύκολη στη χρήση αλοιφή για εξωτερική χρήση.

Από που να αγοράσω

Είναι πολύ εύκολο να αγοράσει Enlast κρέμα για την πρόωρη εκσπερμάτωση. Μπορείτε να αγοράσετε το αρχικό προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα μέσα από τη σειρά banner σύνδεσμο σε αυτή την ιστοσελίδα. Θα σας βοηθήσει να ανακατεύθυνση εύκολα και γρήγορα στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Ναι, μόνο ένα κλικ θα πάρετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Enlast να πάρει την ειδική προσφορά και την εγγύηση.