Πώς να αποφύγετε και να θεραπεύσει τα προβλήματα του μαστού μετά το θηλασμό

Έχετε να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα του μαστού μετά το θηλασμό; Διαβάστε αυτό για να ξέρετε πώς να αποφύγει και να θεραπεύσει saggy στήθος.

Ο θηλασμός είναι μια από τις πιο υπέροχες εμπειρίες ανάμεσα σε μια μητέρα και το νεογέννητο της. Ωστόσο, αφού δεν χρειάζονται πλέον το στήθος αρχίζουν να πηγαίνουν πίσω στο αρχικό τους μέγεθος αφήνοντας πολύ χαλαρό δέρμα και τεντωμένο ιστό. Αυτό είναι κυρίως μια αισθητική, δεν είναι μια ιατρική ανησυχία.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που θα προκαλέσει την χαλάρωση εκτός από το ίδιο το θηλασμό. Οι γυναίκες που είχαν πολλά παιδιά, τα μεγαλύτερα στήθη πριν την εγκυμοσύνη τους, τα υψηλά επίπεδα του σωματικού λίπους, και οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν να κρεμάει των μαστών. Πώς μπορείτε να αποφύγετε αυτό το saggy όρο του μαστού; Μπορείτε να κάνετε το μεγαλύτερο και πάλι;

Θα το στήθος κρεμάει μου ή να γίνει επίπεδη;

Όταν θηλάζετε, η ροή του γάλακτος μπορεί να τεντώσει το δέρμα του μαστού και των ιστών. Αυτό μπορεί να αφήσει κάποιες γυναίκες με ένα κενό ή να τεντώσει έξω εμφάνιση με τα στήθη τους, όταν οι δομές που παράγουν γάλα συρρικνωθεί στο μέγεθος που είχαν πριν έμεινε έγκυος. Είναι ένα κοινό αισθητικό πρόβλημα του μαστού μετά το θηλασμό, αλλά δεν είναι μια ιατρική ανησυχία.

Οι γυναίκες συχνά φοβούνται ότι ο θηλασμός θα κάνουν τα στήθη τους κρεμάει. Ωστόσο, άλλοι παράγοντες μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του στήθους σας περισσότερο από το θηλασμό.

Να ασύμμετρη ή άνιση στήθος προέρχονται από το θηλασμό;

ιστό του μαστού εκτείνεται επάνω προς τη μασχάλη σας. Ως εκ τούτου, όπως ιστό του μαστού διογκώνεται με το γάλα και στη συνέχεια συρρικνώνεται και πάλι μετά το θηλασμό, το περίγραμμα της γραμμής προτομή σας μπορεί να αλλάξει.

Πολλές γυναίκες έχουν ανομοιόμορφη στήθη πριν μείνουν έγκυες καθώς και μετά το θηλασμό. Είναι δυνατό για ένα στήθος να επιστρέψει στο μέγεθος πριν από την εγκυμοσύνη, ενώ το άλλο παραμένει μεγαλύτερο, πέφτει, ή ισοπέεχει περισσότερο. Μερικές γυναίκες καταλήγουν με ένα στήθος ένα πλήρες μέγεθος κούπα μικρότερο ή μεγαλύτερο από το άλλο άκρο μετά το θηλασμό και απλά να μάθουν να αγαπούν το σώμα που τρέφονται τα μωρά τους-δεν έχει σημασία τι σχήμα του.

Πώς να αποτρέψετε τα πεσμένα στήθη μετά το θηλασμό

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα πριν από το θηλασμό είναι να προετοιμάσει κατάλληλα τα στήθη για το στρες της νοσηλευτικής με μια δίαιτα που οδηγεί σε πολύ ισχυρό, ελαστικό δέρμα.

Από κρίσιμη Σημείωση είναι ότι μια δίαιτα χαμηλών λιπαρών που διαχέει βούτυρο, κρέμα, και άλλα ζωικά λίπη, ενώ συμπεριλαμβανομένων των φυτικών ελαίων από το εργοστάσιο που παράγεται, χαμηλή χοληστερόλη εξαπλώνεται, επιδέσμους και άλλα μεταποιημένα τρόφιμα δεν πρόκειται να οδηγήσει σε ελαστικό δέρμα στήθους που αποφεύγει Σύνδρομο πεσμένα στήθους.

Πώς να ξεπεράσουν τα προβλήματα του μαστού μετά το θηλασμό

Αν θέλετε να αποφύγετε να έχετε κάποια προβλήματα με το στήθος σας μετά το θηλασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Brestgrog. Ο μπεπαναρόγκεν μεγεθύνει το στήθος σου σε εβδομάδες. Αποκτήστε την αυτοπεποίθησή σας πίσω και νιώστε φανταστικά σε σέξι εσώρουχα! Μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα πεσμένα στήθη και να πάρει το μεγαλύτερο στήθος ως την ιδανική κατάσταση.

Brestrogen είναι μια τοπική κρέμα που είναι κατασκευασμένα από φυσικά, υψηλής ποιότητας υλικά και διαμορφώνεται ειδικά για μεγέθυνση στήθη σας. Είναι πολύ ισχυρό, αλλά και ασφαλή. Όταν παίρνουν τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται από το δέρμα σας, τα κύτταρα στο εσωτερικό στήθη σας plumped, το οποίο εταιρείες και τους ανελκυστήρες. Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά την ημέρα για να μπορείτε να πάρετε τα αποτελέσματα που εμφανώς να δείτε όταν κοιτάς στον καθρέφτη.

Μπορείτε να αγοράσετε το αρχικό Brestrogen μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο banner για να συνεχίσει να εισέλθει στην επίσημη σειρά των σελίδων και αγορά κιβώτιο της Brestrogen. Κάνοντας κλικ στο banner σύνδεσμο, μπορείτε να πάρετε ειδικές προσφορές από την επίσημη ιστοσελίδα.