Πρόωρη εκσπερμάτωση αιτίες και καλύτερη θεραπεία;

Τι προκαλεί πρόωρη εκσπερμάτιση; Βρείτε τον τρόπο για να θεραπεύσει τις αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης με μια αποτελεσματική λύση κρέμα.

Πολλοί άνδρες που πάσχουν από την πάθηση, θα ήθελα να μάθω γιατί δεν διαρκούν αρκετό καιρό για να τους (ή το σύντροφό τους) να απολαμβάνουν το σεξ.

Ως ζευγάρι και το φύλο θεραπευτή στον ιδιωτικό τομέα, είμαι συχνά έκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνδρες και ζευγάρια έρχονται να δουν μου προσπαθώντας να διορθώσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ντροπή και αμηχανία για το αίσθημα ότι εκσπερματώνει πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να έχουν άγχος για το σεξ και τις επιδόσεις τους.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση

Η πρόωρη εκσπερμάτιση που συμβαίνει λίγο πριν ή μετά τη διείσδυση, αν και δεν υπάρχει ακριβής προθεσμία που ορίζει. Ανάλογα με διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς, αυτό σημαίνει συνήθως διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Αυτές οι αιτίες μπορεί να περιλαμβάνουν υπερβολική ενθουσιασμό, το φόβο της προβλήματα απόδοσης και άλλες μορφές άγχους. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει φυσικές αιτίες όπως οξεία υπερευαισθησία του νευρικού συστήματος.

Τι προκαλεί πρόωρη εκσπερμάτιση;

Αν και δεν υπάρχει καθολική ορισμός, εκσπερμάτωση είναι συνήθως θεωρείται ότι είναι πρόωρη, αν αυτό συμβαίνει μέσα σε 2 λεπτά από τη σεξουαλική επαφή ή αν το άτομο δεν μπορεί να ελέγξει την εκσπερμάτιση.

Το στρες, το άγχος σχετίζονται με τις επιδόσεις, και άλλα συναφή ζητήματα μπορεί να προκαλέσει πρόωρη εκσπερμάτωση. Μπορεί επίσης να προκληθεί από υπερευαισθησία του δέρματος του πέους (σε αυτή την περίπτωση, μούδιασμα κρέμες μπορούν να βοηθήσουν).

Μερικοί γιατροί πιστεύουν ότι η πρώιμη σεξουαλική εμπειρία μπορεί να δημιουργήσει ένα μοτίβο που μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξει αργότερα στη ζωή τους, όπως οι καταστάσεις στις οποίες μπορεί να έχετε έσπευσε να κορυφωθεί, προκειμένου να αποφύγουν την ανακάλυψε, την ενοχή συναισθήματα που αυξάνουν την τάση σας να βιαστούμε μέσα σεξουαλικές συνευρέσεις, και άλλους παράγοντες.

Καλύτερη θεραπεία για να επιλέξετε

Σας προτείνουμε Enlast κρέμα ως την καλύτερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία. Enlast χρησιμοποιεί εγκεκριμένη από την FDA συστατικά αποδειχθεί ότι είναι ασφαλής για ανθρώπινη χρήση και αποτελεσματική στο να βοηθήσει να αποτρέψει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Όλα αυτά σε μια βολική κρέμα είναι εύκολο στην εφαρμογή και ασφαλές για χρήση με προφυλακτικά.

Οφέλη από Enlast

Χρησιμοποιείται για τη μείωση πάνω από την ευαισθησία των προτέρων της συνουσίας. Βοηθά επίσης προσωρινά να επιβραδύνει την εμφάνιση της εκσπερμάτωσης. Αυτή η κρέμα μπορεί να παρατείνει το χρόνο την τελευταία φορά πριν εκσπερματώνει. Φυσικά, Enlast είναι πολύ ασφαλές και αποτελεσματικό με τα προφυλακτικά.

Από που να αγοράσω

Τώρα, πρέπει να ξέρετε πού να αγοράσετε Enlast. Enlast μπορεί να είναι διαθέσιμες μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της Enlast. Ο τρόπος για να φτάσετε εκεί είναι με την εύρεση του banner για να αγοράσει σε αυτή την ιστοσελίδα. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο banner και να μπει σε επίσημη ιστοσελίδα τους τώρα. Περισσότερες πληροφορίες, να πάρει το σύνδεσμο banner για να κάνετε κλικ.