Μπορούν να συμπληρώσουν την πρόωρη εκσπερμάτωση λειτουργήσει αποτελεσματικά;

Σκέφτεστε τη λήψη βιταμινών ή πρόωρη εκσπερμάτιση συμπλήρωμα; Λοιπόν, εδώ είναι ο έλεγχος που πρέπει να διαβάσετε.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό για εσάς και το σύντροφό σας. Η διαταραχή μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια ποικιλία από over-the-counter βιταμίνες και συμπληρώματα. Αυτά έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές για τη θεραπεία ή να μειώσει τα συμπτώματα της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία που χαρακτηρίζεται από εκσπερμάτιση που πάντα ή σχεδόν πάντα συμβαίνει πριν ή περίπου μέσα σε ένα λεπτό από την κολπική διείσδυση.

Βιταμίνες και συμπληρώματα για την πρόωρη εκσπερμάτωση

Τα συμπληρώματα βιταμίνης Ε έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που εξαλείφουν τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπουν τους τοίχους φλέβα. Όταν έχετε μια αφθονία των ελεύθερων ριζών που επιπλέει στην πυελική περιοχή σας, θα αποδυναμώσει τους μυς και να αυξήσει τα προβλήματά σας με την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Medical Hypothesis Εφημερίδα πρότεινε ότι η βιταμίνη C θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξάλειψη των οξέων και τις ελεύθερες ρίζες γαλακτικού προς θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Η βιταμίνη C δρα ως αντιοξειδωτικό για να αποκρούσει επιβλαβείς, ιδιαίτερα αντιδραστικές ελεύθερες ρίζες ότι τα κύτταρα βλάβη και να οδηγήσει σε βλάβη των φλεβών στα αρσενικά γεννητικά όργανα.

Οι περισσότεροι επιπτώσεις κοινό συμπλήρωμα

Ίσως η πιο κοινή φυσική λύση για την αντιμετώπιση πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ένα συμπλήρωμα εξάρτημα που κάνει χρήση της μόνο 100% όλες οι φυσικές ουσίες. Αυτά έχουν μεγαλώσει και είναι όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, καθώς οι οργανώσεις αρχίζουν να τελειοποιήσει τη λειτουργία της απόκτησης το καλύτερο από όλα τα φυσικά συμπληρώματα. Η αλήθεια είναι, οι λύσεις αυτές τυχαίνει να είναι χρήσιμες για την αντιμετώπιση όχι μόνο της πρόωρης εκσπερμάτωσης, αλλά προσθέτει πολλά άλλα προβλήματα ενίσχυση πέος, όπως η στυτική δυσλειτουργία και διεύρυνση πέους.

Σας προτείνουμε Enlast κρέμα για την περιποίηση

Enlast Πρόωρη εκσπερμάτωση κρέμα ενισχύεται με Benzocaine, ένα αρσενικό γεννητικών απευαισθητοποιητή εγκριθεί από το FDA για να βοηθήσει στην πρόληψη της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Το προϊόν αυτό έχει αποδειχθεί επιτυχής όσον αφορά τη χρήση για την προσωρινή απευαισθητοποίηση ανδρικών γεννητικών, βοηθώντας να επιβραδύνει την εμφάνιση της εκσπερμάτωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της υπερευαισθησίας στο αρσενικό πριν από τη σεξουαλική επαφή και βοηθά στην επιμήκυνση του χρόνου μέχρι την εκσπερμάτιση.

Πώς να χρησιμοποιείτε την κρέμα Enlast σωστά

Μπορείτε πραγματικά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα φορτηγό Enlast Κρέμα Πρόωρη εκσπερμάτωση. Χρειάζεται μόνο ένα μικρό ποσό. Εφαρμόστε με φειδώ στο πέος σας και αφήστε για 20 με 30 λεπτά για το δέρμα σας να απορροφήσει την κρέμα.

Θα πρέπει να υπάρχει λίγο ή καθόλου το θέμα σχετικά με τη χρήση της κρέμας με τα προφυλακτικά, καθώς δεν θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητα των προφυλακτικών ως μέθοδο για ασφαλές σεξ. Φυσικά, η υπόθεση εδώ είναι ότι τα προφυλακτικά χρησιμοποιούνται εξακολουθούν να ισχύουν, να το πω έτσι, όπως τα προϊόντα αυτά έχουν επίσης τις ημερομηνίες λήξης τους? παλιά προφυλακτικά είναι πιο πιθανό να σπάσουν ή να σχίσει επειδή αυτά είναι ήδη ξηρά και εύθραυστα.

Σε περίπτωση που πρέπει να αγοράσετε Enlast;

Δεν υπάρχει τίποτα να συγχέεται για την αγορά του αρχικού Enlast. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα. Ο τρόπος είναι κάνοντας κλικ στο banner Για σύνδεση σε αυτό το site. Κάντε κλικ στο banner και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Enlast άμεσα και γρήγορα.