Αγοράστε το συνιστώμενο πρόωρη εκσπερμάτιση φάρμακα

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσει να βρεθεί η σωστή πρόωρη εκσπερμάτιση ιατρικής. Εδώ είναι η καλύτερη σύσταση για την αποτελεσματική αποτέλεσμα.

Πολλά φάρμακα μπορεί να καθυστερήσει τον οργασμό. Παρά το γεγονός ότι κανένα από αυτά τα φάρμακα είναι ειδικά εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης, κάποιοι χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό, όπως αντικαταθλιπτικά, αναλγητικά, και φωσφοδιεστεράσης-5 αναστολείς. Αυτά τα φάρμακα μπορεί να συνταγογραφηθεί είτε on-demand ή καθημερινή χρήση, και θα μπορούσε να συνταγογραφείται μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα καλύτερα φάρμακα. Η κρέμα για την περιποίηση εκσπερμάτωση είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ωστόσο, ποια είναι η καλύτερη κρέμα για να επιλέξετε; Ας ακολουθήσουν διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος και να ανακαλύψουν τη σωστή κρέμα για την καλύτερη θεραπεία.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση

Κάθε δημοσκόπηση από την Κριμαϊκό Πόλεμο έδειξε ότι ένας από γυναίκες κύρια παράπονα είναι ότι οι άνδρες εκσπερματώνουν πάρα πολύ σύντομα. Οι ειδικοί λένε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι φτάσουν σε οργασμό σε λιγότερο από τρία λεπτά, ενώ οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται τουλάχιστον επτά λεπτά. Κάντε τα μαθηματικά, αν δεν διαρκεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε είναι πιθανό αφήνοντας γυναίκα σας απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι.

Με τα εγκεκριμένα από τον FDA συστατικά σε Enlast, μπορείτε να βοηθήσετε να παρατείνει το χρόνο πριν από την εκσπερμάτιση και, με τη σειρά τους, βοηθούν τη γυναίκα σας να αισθανθεί πιο ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.

Τοπικά αναισθητικά φάρμακα

Αναισθητικό κρέμες και σπρέι που περιέχουν ένα παράγοντα μούδιασμα, όπως βενζοκαΐνη, λιδοκαΐνη ή πριλοκαϊνη, χρησιμοποιούνται μερικές φορές για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Τα προϊόντα αυτά εφαρμόζονται στο πέος 10 έως 15 λεπτά πριν από το σεξ για τη μείωση της αίσθησης και να βοηθήσει να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση.

Μια κρέμα λιδοκαΐνης-πριλοκαΐνης για την πρόωρη εκσπερμάτωση (EMLA) είναι διαθέσιμο από τη συνταγή. σπρέι λιδοκαΐνης για την πρόωρη εκσπερμάτωση είναι διαθέσιμες over-the-counter.

Συνιστάται η πρόωρη εκσπερμάτιση κρέμα

Enlast παρέχει κάποια οφέλη από την άποψη της σεξουαλικής λίπανσης, καθώς και των προϊόντων τα λόγια της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Enlast είναι επίσης χρήσιμος, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα με προφυλακτικά, και δεν είναι κολλώδη ή βρώμικο. Πράγματι, η πιθανότητα των δραστικών συστατικών της Enlast στην πραγματικότητα επωφελούνται σεξουαλική απόδοση ενός άντρα είναι πολύ καλή, καθώς αυτό το προϊόν εφαρμόζεται απευθείας στο πέος.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε Enlast

Enlast Πρόωρη εκσπερμάτωση κρέμα ενισχύεται με Benzocaine, ένα αρσενικό γεννητικών απευαισθητοποιητή εγκριθεί από το FDA για να βοηθήσει στην πρόληψη της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Το προϊόν αυτό έχει αποδειχθεί επιτυχής όσον αφορά τη χρήση για την προσωρινή απευαισθητοποίηση ανδρικών γεννητικών, βοηθώντας να επιβραδύνει την εμφάνιση της εκσπερμάτωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της υπερευαισθησίας στο αρσενικό πριν από τη σεξουαλική επαφή και βοηθά στην επιμήκυνση του χρόνου μέχρι την εκσπερμάτιση.

Αγορά Enlast

Για να αγοράσετε Enlast κρέμα για την πρόωρη εκσπερμάτωση, μπορείτε να ακολουθήσετε το συνδεδεμένο banner σε αυτή την ιστοσελίδα. Ο σύνδεσμος banner μπορεί να σας βοηθήσει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Enlast γρήγορα. Εκεί, είναι βέβαιο ότι θα πάρει το πρωτότυπο και εγγυημένο προϊόν. Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο τώρα στο banner για να αγοράσει Enlast.