Nevjerojatno spirulina dopuniti pogodnosti: sigurno i učinkovito

Koji su nevjerojatne spirulina dodatak prednosti morate znati? Evo što bi trebali znati za zdravo rješenje.

Spirulina je plavo-zelene alge koje uspijevaju u toplim klimama u toploj alkalnom vodom. Mnoge kulture širom svijeta su spirulina kao dio svoje dnevne prehrane zbog svojih moćnih prednosti hranjivih. Dostupan je osušen i suši smrzavanjem, u obliku praha, tableta ili pahuljica. Budući da spirulina može apsorbirati teške metale i osjetljiv na onečišćenja iz toksina, važno je da ste ga kupiti od uglednog izvora.

Spirulina dodatak: velika superfoods

Na temelju težine, Spirulina je jedan od najvažnijih hranjivih hrane bogate na raspolaganju. Zbog Spirulina sadrži velike količine nutritivnih vrijednosti, poput minerala, vitamina, proteina, vlakana i antioksidansa, to ne kvalificira kao superfoods.

Visoka proteina

Spirulina je bogat izvor proteina i sadrži više proteina nego meso i soje. Uz dijetu vrlo bogata proteinima, osjećat ćete se sitima duže vrijeme. Hrana s niskim glikemijskim indeksom su one koje će trebati nešto više vremena da se, dakle, sažeto je uzrok da se suzdrže od grickalica i visok šećer tretira. To je zapravo, što Spirulina radi. Spirulina sadrži visoku količinu vitamina i minerala potrebnih za dobro zdravlje. To je također jedan od glavnih izvora esencijalnih omega tri masnih kiselina, koje potaknuti rad mozga.

Visoki sadržaj hranjiva

Često, kada se osjećate gladni vaše tijelo stvara efekt jer se žele ispuniti svoje potrebe za hranjivim tvarima. Kada hraniti sebi loše kvalitete hrane redovito, vaš mozak će potaknuti apetit u nastojanju da se pronašli ono što želi, prema web stranici Spirulina World. Spirulina će povećati koncentraciju hranjivih tvari u tijelu i može smanjiti glad i želju u tom procesu.

Visoka antioksidans moć

Antioksidansi su moćne tvari koje pomažu zaštititi vaše tijelo od slobodnih radikala, koji su nestabilne molekule koje oštećuju zdrave stanice. Spirulina sadrži antioksidanse poput vitamina A, C i E. članku objavljenom u kardiovaskularne Therapeutics u kolovozu 2010. navodi se da su spirulina korisnih antioksidansa aktivnosti su demonstrirani u velikom broju pretkliničkim studijama na životinjama, kao i na ograničenom broju ljudskih studija. Dokazi ukazuju da kardiovaskularne prednosti su rezultat njegove antioksidansa i protuupalne aktivnosti.

Esencijalne masne kiseline

Spirulina je bogat izvor omega-3 masne kiseline, i GLA ili gama linoleinsku, kaže ChlorellaFactor.com. Najveća koncentracija GLA nigdje se u majčino mlijeko, kao što je ona korištena za razvoj mozga beba raste. GLA također može pomoći regulirati razinu šećera u krvi i kontrolirati razinu inzulina, što će se, pak, smanjiti ugljikohidrate binging i pomoći da izgube težinu.

Gdje kupiti spirulina dodatak

Na temelju pregleda navedenih, jasno je da Spirulina ima mnoge prednosti za svoje zdravlje i gubitak težine. Evo, preporučujemo formula koja sadrži alge Spiruline. BioSuperSlimMix je mnogo preporuča se koristiti jer ima veliku superfoods kombinacija između spirulina i druge FDA odobreni sastojci. Sada, kupiti BioSuperSlimMix kao spirulina dodatak samo klikom na link banner ispod. Naručite proizvod klikom na banner red ovdje. 

Bio Super Slim Mix
Nevjerojatno spirulina dopuniti pogodnosti: sigurno i učinkovito