Kako izliječiti lako prerana ejakulacija problema

Kako se prerana ejakulacija problem može vas se boriti? Ovdje ćemo obavijestiti prerana ejakulacija problemi i tretman.

Ejakulacija može se smatrati prerano kad se dogodi 30 sekundi do 4 minute na seks, ovisno o različitim kulturama, zemljama i stručnjaka. Međutim, čini se da je većina uglavnom slažu da svaki seksualni odnos traje manje od 2 minute može se smatrati prerana ejakulacija.

Liječnici često preporučuju savjetovanje za liječenje preuranjene ejakulacije. To može uključivati ​​psihoterapiju, kao i načine učenja kako komunicirati s partnerom o seksualne disfunkcije. Međutim, kako se to dogodilo?

Što je prerana ejakulacija?

Preuranjena ejakulacija je ejakulacija koja se događa prebrzo za čovjeka i njegov partner uživanja u seksu. Postoje dvije vrste prerane ejakulacije: doživotni (ili primarni) i stečene (ili sekundarni).

Što može uzrokovati preuranjene ejakulacije?

Točan uzrok prerane ejakulacije je nepoznat, ali je često ukorijenjeni u fizičkim, psihičkim ili emocionalne probleme. Mnogo toga je psihološka, ​​objašnjava Kramer. Prilikom rada s pacijentima, mogu pitati, Jeste li zadovoljni sa svojim partnerom? Ili misliš zabrinuti oko svog partnera?

Anksioznost, kao i drugi emocionalni i psihološki faktori poput stresa ili depresije, također može pridonijeti preranom ejakulacijom.

Preuranjena ejakulacija je problem za žene previše

prerana ejakulacija pregled Puno ljudi orgazam tek nakon 2 minute seksa. Sad, što ti to nazvao? Je li to krvoproliće? Naprotiv, žene zahtijevaju mnogo više vremena prije nego što oni mogu doći do vrhunca.

Jedna studija pokazuje da će žene trebaju oko 20 minuta vruće stimulacije i seksualne radnje prije nego što su vrhunac jednom (ili više puta).

Ako im treba tako dugo do vrhunca gori želju, zatim 2 minute neće stvarno ga izrezati. Sada je prerana ejakulacija veliki problem? U jednom CNN izvješću, on je rekao da su procjene razlikuju se, međutim, o jedan od tri muškaraca pati od ovog seksualne disfunkcije.

Kako se prerana ejakulacija može liječiti?

Podmazivanje je važno za seksualno zadovoljstvo, bilo da se radi vaginalni ili analni seks. Enlast donosi penisa podmazivanje gore zarezati pružajući ljudima priliku da se spriječi preuranjene ejakulacije u isto vrijeme. Enlast radi u sprečavanju prerane ejakulacije uglavnom privremeno desensitizing muške genitalije. Ovaj proizvod proizvođač informacija govori da njegove karakteristike Food and Drug Administration odobrila tvar za seksualno poboljšanje. Ove informacije proizvod u javnom mjestu otkriva da Enlast nije pilula za poboljšanje penisa, ali dobar i jednostavan za korištenje mast za vanjsku uporabu.

Gdje kupiti

To je vrlo lako kupiti Enlast kremu za prerane ejakulacije. Možete kupiti originalni proizvod na službenim stranicama putem linka banner kako bi na ovim stranicama. To će vam pomoći preusmjeravanje lako i brzo svojim službenim stranicama. Da, samo jednim klikom možete dobiti u službenim internetskim stranicama Enlast dobiti posebnu ponudu i jamstvo. 

Enlast