Hvordan man kan overvinde for tidlig sædafgang i 7 dage effektivt

Er du beskæftiger sig med for tidlig sædafgang? Du er ikke alene. Find hvordan man kan overvinde for tidlig sædafgang i 7 dage!

Ca. 20 til 30 procent af mændene oplever for tidlig sædafgang, ifølge en undersøgelse offentliggjort i juli 2016 i Drug Discovery i dag. Desuden kan dette ofte pinligt seksuelle problem påvirker mænd i alle aldre. Der er forskellige teorier om, hvad der præcist tidlig sædafgang (PE) er. De populære kommer inden for seks fremstød eller kommer inden for 2 minutter af samleje og selv kommer før din partner. , En enklere og mere meningsfuld teori er, at hvis du kom før du ville, fordi du ikke kunne styre det.

Behandling under anvendelse squeeze teknik

Den squeeze teknik virker ved at klemme penis i området mellem akslen og glans (for ca. 30 sekunder), lige før du er ved at ejakulere. Dette stopper ejakulation, men kan påvirke din erektion, i det mindste indtil du bliver stimuleret igen. Du skal derefter gentage denne proces 4-5 gange, indtil du beslutter ikke at forsinke orgasme længere.

For at være effektiv, denne metode skal anvendes i flere måneder, og det kræver stor vedholdenhed fra manden og hans partner.

Prøv stop-start-teknik

Masturbate alene, men gør det med en tør hånd, næsten til det punkt, ejakulation, og derefter stoppe. Gør dette tre gange fjerde gang ejakulere. Efter mange sessioner af praksis, vil du få en vis kontrol. Derefter begynde at øge stimulering, først ved hjælp af smøring og din egen hånd, og derefter bede din kone til at onanere dig, og derefter prøve vaginal penetration. Konsekvent praksis vil føre til resultater.

Kegel øvelser træne

Kegel øvelser træne din bækkenbund for at give dig mere kontrol over din orgasme. De muskler, der styrer din orgasme svarer til dem, der styrer strømmen af ​​urin, når du urinere.

samtaleterapi

Mayo Clinic, at tale med din mentale sundhed udbyder om erfaringer og relationer kan være frugtbar. Det kan være muligt, at en dårlig præstation i fortiden påvirker din nuværende seksuelle præstationer. Kendt som samtaleterapi eller rådgivning, sessionerne hjælper du tackle resultatafhængig angst og overvinde stress mens du elsker til din partner. Deltage snak terapi sessioner sammen med din partner kan give hurtige resultater.

Enlast creme opløsning

Enlast tidlig sædafgang Cream er beriget med benzocain, en Mand Genital desensitiverende godkendt af FDA til at hjælpe i forebyggelsen af ​​for tidlig sædafgang. Dette produkt har vist sig succesfuld i brug til midlertidig mandlige kønsorganer desensibilisering, hjælpe til at bremse udbrud af ejakulation. Det kan bruges til at reducere overfølsomhed i den mandlige forud for samleje og hjælper med at forlænge den tid, indtil ejakulation.

Bedste måde at købe

Den bedste måde at købe Enlast creme løsning er ved at klikke på banneret link ordre på denne hjemmeside. Det vil hjælpe dig omdirigere til den officielle hjemmeside for Enlast. Nu kan du klikke en gang på banneret linket og du vil finde rækkefølgen side af Enlast. Det vil hjælpe dig til at genvinde den for tidlig sædafgang hurtigt. 

Enlast
Hvordan man kan overvinde for tidlig sædafgang i 7 dage effektivt