Hur att övervinna för tidig utlösning i 7 dagar på ett effektivt sätt

Är du arbetar med för tidig utlösning? Du är inte ensam. Hitta hur man övervinna för tidig utlösning i 7 dagar!

Ungefär 20 till 30 procent av män upplever för tidig utlösning, enligt en studie som publicerades i juli 2016 i Drug Discovery Today. Dessutom kan det ofta pinsamma sexuella problem påverkar män i alla åldrar. Det finns olika teorier om vad som exakt tidig utlösning (PE) är. De populära kommer inom sex stötar eller kommer inom 2 minuter efter samlag och även komma innan din partner. Men det är en enklare och mer meningsfull teori att om du kom innan du ville eftersom du inte kan kontrollera det.

Behandling med användning av klämteknik

Squeeze tekniken fungerar genom att klämma penis i området mellan axeln och ollonet (ca 30 sekunder), precis innan du är på väg att ejakulera. Detta stoppar utlösning men kan påverka din erektion, åtminstone tills du stimuleras igen. Du bör då upprepa denna process 4-5 gånger tills du väljer att inte fördröja orgasm längre.

För att vara effektiv, har denna metod som ska användas i flera månader och det kräver stor uthållighet från mannen och hans partner.

Prova stop-start-teknik

Onanera ensam, men gör det med en torr hand nästan till den grad att utlösning, och sedan stanna. Gör detta tre gånger fjärde gången ejakulerar. Efter många sessioner praktiken kommer du att få en viss kontroll. börjar sedan att öka stimulering, först med hjälp av smörjning och din egen hand, och sedan be din fru att onanera dig och försök sedan vaginal penetration. Praxis kommer att leda till resultat.

Kegel övningarna träna

Kegel övningar träna bäckenbotten muskler för att ge dig mer kontroll över din orgasm. De muskler som styr din orgasm liknar dem som styr flödet av urin när du kissar.

samtalsterapi

Mayo Clinic säger att prata med din mentala hälsa leverantör om erfarenheter och relationer kan vara givande. Det kan vara möjligt att en dålig prestation i det förflutna påverkar din nuvarande sexuell aktivitet. Känd som talk terapi eller rådgivning, sessionerna hjälper dig hantera prestationsrelaterad ångest och övervinna stress under samlag med din partner. Delta samtalsterapi sessioner tillsammans med din partner kan ge snabba resultat.

Enlast kräm lösning

Enlast tidig utlösning Cream är berikade med bensokain, en manlig Genital desensibiliseringsanordning godkänd av FDA hjälpa till att förebygga tidig utlösning. Denna produkt har visat sig framgångsrik i bruk för tillfällig manliga genital hyposensibilisering, hjälpa till att bromsa uppkomsten av utlösning. Den kan användas för att minska överkänslighet i den manliga före samlag och hjälper till att förlänga tiden tills utlösning.

Bästa sättet att köpa

Det bästa sättet att köpa Enlast grädde lösning är genom att klicka på bannern länken order på denna webbplats. Det kommer att hjälpa dig att omdirigera till den officiella webbplatsen för Enlast. Nu kan du klicka en gång bannern länken och du hittar beställningssidan av Enlast. Det kommer att hjälpa dig att återställa tidig utlösning snabbt. 

Enlast