Cum de a evita și de a vindeca problemele de san dupa alaptare

Nu aveți probleme de san, dupa care alăptează? Citiți acest lucru să știe cum să evite și vindeca de san saggy.

Alaptarea este una dintre cele mai minunate experiențe între o mamă și nou-născut ei. Cu toate acestea, după ce nu mai sunt necesare pentru sânii încep să se întoarcă la dimensiunea lor originală lăsând o mulțime de piele și țesut întinse. Aceasta este în principal o estetică, nu o preocupare medicală.

În plus, există mulți alți factori care vor determina celalalt sagging decat alaptarea in sine. Femeile care au avut mulți copii, sani mai mari inainte de sarcina lor, un nivel ridicat de grasime corporala, si sunt fumatori sunt mai susceptibile de a avea să se deformeze sânilor. Cum puteți evita această condiție sân saggy? O puteți face mai mare din nou?

sanii mei sau va deveni la curbare plat?

Când sunteți de îngrijire medicală, fluxul de lapte se poate intinde pielea de san si de tesut. Care pot lăsa unele femei cu un gol sau întinde uite la sanii lor, atunci când structurile producătoare de lapte micșora la dimensiunea ei au fost înainte de a rămas însărcinată. Este o problemă comună de sân cosmetice după alăptare, dar aceasta nu este o problemă medicală.

Femeile se tem de multe ori ca alaptarea va face sanii lor la curbare. Cu toate acestea, alți factori pot schimba aspectul sanilor mai mult decât alăptarea.

Nu sânii asimetrice sau inegale provin de la alăptare?

tesutul mamar se extinde în sus spre subsuoară ta. Prin urmare, ca tesutul mamar se umflă cu lapte și apoi se micșorează din nou după alăptare, contururile liniei bustului se poate schimba.

Multe femei au sanii inegale înainte de a deveni gravide, precum și după alăptarea. Este posibil ca un sân să revină la dimensiunea de pre-sarcină în timp ce celălalt rămâne mai mare, picături, sau aplatizează mai mult. Unele femei sfârșesc cu un sân o dimensiune completă ceașcă mai mici sau mai mari decât celelalte capete după alăptarea și pur și simplu să învețe să iubească organismul care hranit bebelusii lor-indiferent de forma sa.

De a preveni sanii saggy după alăptarea

Cel mai important lucru pe care o femeie poate face înainte de a alăpta este de a pregăti în mod adecvat sanii pentru stresul de a alăpta cu o dieta care duce la o piele foarte puternica, elastica.

De notă critică este că o dietă cu grăsimi scăzute care stigmatizează recurgerea unt, smântână, și alte grăsimi animale în timp ce inclusiv uleiuri vegetale din fabrică produse, scăzut de colesterol se răspândește, pansamente și alte alimente prelucrate nu va duce la pielea de sân elastic care evită Sindromul mamar saggy.

De a depăși problemele de sân după alăptarea

Dacă doriți să evitați obținerea unor probleme ale sânilor după alăptare, puteți utiliza crema Brestrogen. Brestrogen îți lărgește sânii natural în câteva săptămâni. Dobândiți-vă încrederea înapoi și simțiți-vă fantastic în lenjerie sexy! Aceasta vă poate ajuta să evitați saggy sân și obținerea de sân mai mare ca condiție ideală.

Brestrogen este o crema de actualitate, care este fabricat din ingrediente naturale, de înaltă calitate și este formulat special pentru a mări sânii. Este foarte puternic, dar, de asemenea, în condiții de siguranță. Atunci cand nutrientii sa fie absorbite in piele, celulele din interiorul sanii sunt plumped, care firmele și le ridică. Este nevoie de doar 5 minute pe zi pentru tine pentru a obține rezultatele pe care le puteți vedea în mod vizibil atunci când te uiți într-o oglindă.

Poti cumpara original Brestrogen doar pe site-ul oficial. Faceți clic pe link-ul banner-ul de mai jos pentru a continua merge la comanda pagină și cumpărare caseta oficială a Brestrogen. Făcând clic pe link-ul banner-ul, puteți obține oferte speciale de pe site-ul oficial.